Mowlith-Until our feet no longer touch the ground


"Until Our Feet No Longer Touch the Ground" er den etterlengte hel plate fra Mowlith! Mowlith sin musikk kan karakteriseres som moderne indie-pop med elementer av elektronika, progressiv rock og fusion-jazz, og har klart å forene et moderne, elektronisk sound, prinsipper om musikk spilt av musikere. Mowlith beveger seg i samme musikalske sfære som amerikanske Haerts og skotske Chvrches, med smakfull påvirkning av et bredt spekter av artister og band, som blant andre Emilie Nicolas og Snarky Puppy. Platen er produsert av produsent Leif Johansen og plateselskapet Cracker Factory Music. Albumslipp 16nde November 2016. Mowlith består av: Benedicte Edvardsen vokal Tom Ian Klungland trommer Andreas Fammé bass Oskar Holldorff keys Øyvind Eliassen gitar Kontaktinformasjon: Mail: mowlith@gmail.com Facebook: facebook.com/mowlith Label: crackerfactorymusic.com


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square