Malin Røise-Four Days of Inner Shreds


Malin Røise er en 20 år gammel soloartist og singer-songwriter fra Oslo. Selvakkompagnert på kassegitar og piano skriver hun låter inspirert av bla Ane Brun, Norah Jones, Jon Foreman, Bob Dylan og Joni Mitchell. Malin Røise ga ut sin første EP juni 2013, innspilt i PhatCat Studios, men har siden dette vokst og utviklet en sterkere egenart og et mer bevisst uttrykk som er akustisk og nedstrippet med hovedvekt på tekst og formidling. Høsten 2016 vil hun derfor gi ut noe helt annet: et akustisk live album med tittelen «Four Days of Inner Shreds», innspilt i Stable Studios i Oslo, produsert av Leif Johansen (A-ha, Phenomena, Rita Eriksen). Albumet baseres på en fire dagers live innspilling av Røises låter, selvakkompagnert på gitar og piano i tillegg til komp av øvrige instrumentalister: Paul-Oscar Bjørneskaret på bass, Ylva Øyen Brandtsegg på trommer, Birgitte Kyllingstad på bratsj og Celine Østerberg på backing vokal. Albumet skal i første omgang distribueres digitalt og det er på planen å presse et begrenset opplag CDer i etterkant av release, for salg på konserter, og utvalgte forhandlere.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square