GURO-DU har mæ


Over 7000 kilometer unna soulmusikkens vugge (i Memphis), har GURO (fra Melhus) gitt navn og liv til en ny sjanger: trøndersoul. Nå kommer debutalbumet «Du har mæ». Tidligere i år har hun sluppet singlene «Ta mæ med» og «Fortapt», som viser bredden i GUROs musikalske uttrykk og stemmeprakt. 16 September slipper hun endelig sitt første album. «Du har mæ» inneholder sju låter som skildrer kjærligheten på godt og vondt, formidlet på GUROs egen dialekt og med hennes særegne blanding av pop, soul og jazz - ispedd en god dose trøndersjel. Bak artistnavnet GURO står 24 år gamle Guro Marstad fra Melhus i Sør-Trøndelag. Hun er en platedebutant med lang musikalsk erfaring - allerede som 10-åring begynte Guro å skrive sine egne sangbøker. Senere har hun blant annet vært korist på Urørt-vinner Sigurd Julius kritikerroste debutplate, før hun i 2014 valgte å stå på egne bein og satse på prosjektet GURO, som foruten Guro Marstad består av et knippe svært dyktige musikere. Bandet består av Bjørn Ulvik Blix (gitar), Edvard Helvig(tangenter), Robin Kirknes Andreassen (bass) og Bjørn-Christian Svarstad (trommer). Albumet er spilt inn i Stable Studios i Oslo og er produsert av Leif Johansen (A-ha, Phenomena, Rita Eriksen).


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square